Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Хрупкави пилешки крилца с галета и сусам

Хрупкави пилешки крилца с галета и сусам

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
2782k3591
Хрупкави пилешки крилца с галета и сусам
Снимка: Потребител#167180
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Хрупкави пилешки крилца без пържене - вижте как се приготвят бързо и лесно"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 12 бр.
  • сол
  • олио
  • червен пипер
  • галета
  • сусам
  • за украса и гарнитура
  • краставици
  • зелен лук - пера
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствам и измивам пилешките крилца. В тавичка слагам алуминиево фолио. Посолявам всяко крилце от двете страни.

Подреждам в тавичката. Отгоре леко поливам с олио, поръсвам с червен пипер, масажирам. Поръсвам обилно с галета и накрая със сусам.

Покривам с друго фолио и пека на 200 градуса за 30 минути. Отстранявам фолиото и допичам до хубав цвят, на по-ниски градуси.

През това време оформям декорацията от краставица и зелен лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Благоева
Ваня Благоева
Най-много ги обичам направени по-този начин, отколкото на манджа.
10.05.2016 12:40
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Обожавам пилешки крилца както и да са сготвени а тези изглеждат много вкусно.
10.05.2016 12:36
1
1
Покажи всички подкоментари