Натурални картофки

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
2k
975
1k
2
12/05/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 630
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, измиват и нарязват на филийки. След като сме нарязали картофите ги сипваме в подходяща тавичка за печене.

Заливаме ги с олиото, поръсваме със солта, прибавяме и маслото, след това с ръце разбъркваме хубаво картофите да се овкусят равномерно.

Слагаме ги да се пекат най- отдолу във фурната (върху решетката) на 150-180 градуса за около 30 минути, след което увеличаваме на 200 градуса до готовност (15-20 мин.)

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Благоева
Правя ги за гарнитура, супер вкусни са.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
13.05.2016 08:49
аромат от детството...баба винаги така ги правеше
0
0
Наталия Петрова
Да и аз така, мойта баба също така ги приготвя и до днес,но на дървена печка,уникални..
0
0
К К
К К
12.05.2016 20:52
Страхотни са!
0
0
К К
К К
16.05.2016 21:20
Да и вкщи като правя, нямат търпение да излязат от печката да ги хапнат!
0
0
Наталия Петрова
Любимите ми непретенциозни картофки, аромата обаче който се носи от фурната е неустоим.
1
0