Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Натурални свински котлети на грил тиган

Натурални свински котлети на грил тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Натурални свински котлети на грил тиган
Снимка: Севда Андреева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свински котлети - 4 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме котлетите поставени в найлонов плик. Така предпазваме и себе си и кухнята от случайно хвръкване на парченца месо.

Посоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус. Оставяме да отлежат за около час на студено.

Загряваме грил тигана и поставяме котлетите в него. След 3-4 минути обръщаме.

Повтаряме след още 3-4 минути за по 2 минути от всяка страна.

Мазнината от котлените придава приятен загар, а ребрата на грил тигана правят котлетите по-атрактивни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Илияна Димова
Илияна Димова
На грил тиган стават много вкусни и сочни
04.07.2016 09:06
1