Бърза шоколадова торта с крем Кафе

16/05/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо112
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме на пяна маслото и захарта. Прибавяме бавно един след друг жълтъците, разтопения шоколад, подправките, галетата, разбитите на сняг белтъци и бакпулвера.

Печем блата в умерена фурна. Изчакваме да изстине и го разрязваме на две.

Разбиваме маслото за крема заедно със захарта и жълтъка. При непрекъснато бъркане бавно наливаме студеното кафе, прибавяме разбития на сняг белтък и ситно смлените бадеми.

Разбъркваме добре и намазваме тортата между блатовете, отгоре и отстрани.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Благоева
Галетата не е ли малко за блат?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв