Кюфтета от хайвер с пресен лук

16/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 818
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре хайвера и го осоляваме. Нарязваме пресния лук на малки кръгчета.

Омесваме хайвера с лука и оставяме в хладилник да си поеме от солта и да стегне.

По-късно оформяме кюфтенца, които овалваме във брашно и пържим в сгорещено олио, като обръщаме от двете страни.

Гарнираме със розичка от краставица и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Ваня Георгиева
Когато искат да узрее се слага в буркан със сол и после се пасира. Но така го изхвърли по добре.
0
0
Ваня Георгиева
Нищо му няма ако е дълбоко замразен във фризер.
0
0
Ваня Благоева
Не в хладилника е, за това ме е страх да го ползвам.
0
0
Ваня Благоева
Лелеее отдавна не съм се сещала за хайверени кюфтета, аз имам хайвер в хладилника, но ми е от няколко месеца, и сигурно се е съсипал, не смея да го ползвам него.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв