Когато искат да узрее се слага в буркан със сол и после се пасира. Но така го изхвърли по добре.
16.05.2016 16:29
Ваня Георгиева
Нищо му няма ако е дълбоко замразен във фризер.
16.05.2016 16:15
1
Ваня Благоева
Не в хладилника е, за това ме е страх да го ползвам.
16.05.2016 16:19
Ваня Благоева
Лелеее отдавна не съм се сещала за хайверени кюфтета, аз имам хайвер в хладилника, но ми е от няколко месеца, и сигурно се е съсипал, не смея да го ползвам него.
16.05.2016 16:09
1
Ваня Георгиева
Като се извади от корема на рибата нали е бил все пак при черва и други... малко и кръвчица има, затова го изплаквам.:)
16.05.2016 11:30
1
Сия Рибагина
Гледала съм в едно рибарско селище на морето рибари приготвяха тарама хайвер и самите зърна като ги извадят,махат ципите и го осоляват,разбъркваха хубаво зърната със сол и слагат в съдове в хладилник.Така трябвал да престои,солта обирала ако има кръв.Престоява няколко дни след това го пасират,но не го миеха,затова питам
16.05.2016 11:38
Сия Рибагина
Много приятна рецепта,но да те питам:защо го миеш тоя хайвер?
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани