Разядка със слънчогледови семки

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
2k
975
1k
2
18/05/2016
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 726
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Семките се сипват в купичка и се заливат с вода колкото да ги покрие и се оставят за около 1 час да киснат.

Чесънът и магданозът се нарязват на много ситно, слагат се в купа и към тях се прибавят сиренето и млякото, хубаво разбъркваме с телче да се смесят добре и след това към тях прибавяме и вече готовите семки.

Разбъркваме добре и разядката е готова, по желание поднасяме върху препечени филийки хляб.

Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие и стъклен капак 26 см
32.00 лв.
24.64 лв.
Виж ››

Гответе каквото си поискате във вашия нов дълбок тиган с капак! Има незалепващо каменно покритие, което гарантирате съвършено приготвянето на любимите ястия. Дръжката на тигана е термоизолираща.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар