Постно кисело зеле с ориз

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
19/05/2016
"Топ предложение за всички, които не са големи любители на мръвките. Постно и вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 449
  • Преглеждания за месеца192
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако ни е свършило киселото зеле взимаме един компотен буркан със стерилизирано.

Изсипваме в тенджера сипваме малко червен пипер и доливаме със вода. Като поври така добавяме изчистения и измит ориз.

Заедно се варят, докато се свари оризът. Зелето понася доста мазнина, затова сложете доволно олио.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Аника Войт
Аника Войт
28.01.2020 13:48
Наистина зелето и ориза имат нужда от повече мазнина. Аз добавям и давинов лист.
0
0
К К
К К
19.05.2016 09:59
Много добре е приготвено! Аз съм правила и супа по този намин и става много вкусно! :)
0
0