Солени овесени бисквити

Катя БлагоеваКатя БлагоеваГотвач157733871
20/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 810
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме дълбока купа и в нея разбиваме овесените ядки, солта и содата. След това добавяме сметаната и водата и разбиваме добре.

Поставяме плик върху купата и оставяме така, ядките да поемат течността. Като постой така около 1 час, се взема и се дели на 4 части, които се разстилат на обги (кори) и от тях се изрязва с чаша кръгчета и се слагат в тава за печене, която предварително да е намазана с олио.

Така си правят и другите 3 топчета. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10 - 12 минути и се вадят, да не се препекат.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар