gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Агнешка дроб сарма без заливка

Агнешка дроб сарма без заливка

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7233k2
20/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно.

Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът се наситняват.

Сгорещява се олиото, запържват се гъбите и лукът, добавя се оризът, да се запържи и той, овкусява се с червения, черния пипер и солта.

Прехвърля се в тавата за печене, добавят се дреболийките и джодженът, сипва се водата, разбърква се и се слага да се пече на 180 градуса, докато ориза поеме водата и се сготви добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: