Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли във фурна с лук

Свински пържоли във фурна с лук

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Свински пържоли във фурна с лук
Снимка: Джемиле Чешлиева
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4-6
"Поднесете тези вкусни пържолки с гарнитура по избор и чаша студена бира"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 500 г
  • лук - 1 - 2 глави
  • червен пипер
  • сол - на вкус
  • доматен сок
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и се нареждат в тава. Поръсват се леко с черен и червен пипер, посоляват се на вкус.

Напръскват се с доматен сок и олио.

Лукът се надробява на ситно и се разполагат отгоре.

Слагат се във фурната и се пекат на 150-180 градуса.

По желание тавата може да се покрие с фолио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: