Панирани пилешки филенца с галета

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140515225
27/05/2016
"Някой да знае колко бира пият тези панирани пилешки филенца с галета "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 232
  • Преглеждания за месеца639
  • Преглеждания за седмицата210
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 1 кг филе
  • яйца - 3 бр.
  • соев сос - 1 к.ч.
  • бульон - 1 бр. пилешки
  • брашно
  • галета
  • олио
  • черен пипер
  • сол
  • краставица за украса
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филенцата, ако са дебели, ги разцепваме, ако не - ги оставяме така и леко начукваме.

Посоляваме, след което потапяме в малко соев сос и стрит пилешки бульон.

Оставяме ги така поне половин час, след което потапяме във брашно, разбитите яйца и накрая в галета.

Готовите слагаме на хартия да попие излишната мазнина. Гарнираме със розичка от краставица и магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Георгиева
Да Стефи и на нас са любими защото стават сочни от вътре и хрупкави от вън. Вкусотия.
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
27.05.2016 18:05
Абсолютно! :)
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
27.05.2016 16:34
Днес само вкусотийки, предлагаш, Ваня :) Тези филенца са ми едни от любимите!
0
0