Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Чорба-трезве от свинска пача

Чорба-трезве от свинска пача

Чорба-трезве от свинска пача
Снимка: Веселина Константинова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Едно ястие, което няма нужда от реклама - действа винаги безотказно!"

Необходими Продукти

  • свинска пача - 1 буркан (800 г)
  • прясно мляко - 200 мл
  • сол
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • оцет - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тенджера налейте около 1.5 л вода и сложете да заври.

Добавете пачата, прясното мляко и оставете да поври за около 5 мин.

Налейте прясното мляко и овкусете със сол. Добавете червения и черния пипер. Варете още около 10 мин.

Обелете чесъна и го нарежете на много ситно. Добавете го към оцета.

Свинската чорба поднесете с оцет, чесън и люти чушки.

Чорбата-трезве от свинска пача е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: