Супа със зеленчуци и два вида месо

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
16/06/2016
"Добавете две препечени филийки хляб и ето ви перфектният обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 766
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни парчета. Запържете ги в малко олио. След като се зачерви, прибавете нарязаните лук, чушки и моркови. След 2-3 минути налейте вода и оставете да се свари месото.

Когато месото е почти готово, добавете нарязания спанак, доматите и граха. След няколко минути прибавете фидето.

Накрая направете варена застройка. Разбийте яйцето с млякото и брашното. Налейте от бульона и оставете на котлона за 5 минути. Върнете сместа обратно в супата и поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар