Начин на приготвяне
Почистваме лука и нарязваме на ситни кубчета. Измиваме пилешките гърди и свинското месо и тях нарязваме на хапки.
Тъй като свинското се готви по-бавно, първо поставяме него в съд да поври. След като е вече полуготово го изваждаме от съда.
Нарязания лук заедно с пилешките и свинските хапки поставяме в тиган и задушаваме с малко олио докато месото промени цвета си, а лукът омекне.
След това добавяме нарязаните на ситни кубчета тиквичка и щом и тиквичката омекне, добавяме и оризът.
Пържим, докато стане прозрачен. Измиваме и нарязваме и домата на ситни кубчета и го прибавяме към ориза.
Накрая добавяме и бульона, като овкусяваме с черния пипер и соевия сос. Готовото ястие сервираме със ситно нарязан магданоз.
Коментари