Начин на приготвяне
Свинското и пилешкото месо се режат на парчета. Сачът се слага да загрее и се помазва хубаво с олио. След като сачът е загрял хубаво, се слага свинското месо да се опържи хубаво, подправя се с подправка за барбекю.
След като е готово, се маха от сача. Слага се пилешкото месо да се изпържи и то се подправя с подправка за барбекю. След като се изпържи хубаво и пилешкото месо също се маха от сача.
Слагаме зеленчуците, които предварително сме нарязали на кубчета или ивици, както ви харесва на вас. Зеленчуците се бъркат често. Тях ги подправяме с подправка за зеленчуци. Когато зеленчуците са почти готови, се прибавят и двата вида меса и се разбъркват хубаво.
Готвят се така, докато са готови всичките продукти. След като се изключи котлонът, се чукват двете яйца и се разбърква хубаво. По желание отгоре може да се настърже и кашкавал.
Сачът се поднася топъл.
Виж също как се готви на сач или опитай нашия вегетариански сач.
Коментари