Пълнени чушки и сос Маринара

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
20/06/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 642
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете чушките на две и внимателно почистете семките. Разбийте яйцата, към тях прибавете настъргания кашкавал и натрошеното сирене.

Прибавете магданоза, копъра, олиото, черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте добре.

Наредете чушките в намаслена тавичка. Напълнете ги със сместа и поставете парченца масло. Печете на 200 градуса около 35минути. В малко олио задушете лука и чесъна.

Добавете пасираните домати, 1 ч.л захар, щипка сол, подправки и оставете соса да къкри, докато се изпари течността. Сервирайте чушките върху соса.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
28.00 лв.
21.56 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Марияна
Марияна
29.06.2016 16:13
Изглежда много вкусно, добре презентирано както винаги.
0
0