Рулца от бяла риба и шунка

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67876121525
27/06/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо56
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се реже на тънки ленти, подсушава се и се подправя със сол и пипер. Моцарелата и шунката се нарязват на тънки шайби.

Чесънът се счуква на ситно, а магданозът се нарязва на дребно и се смесва с пармезана.

Върху всяко парче риба се поставя от сместа с магданоз и пармезан, по едно парче шунка и моцарела.

Внимателно рибата се навива на рулце и се забожда с клечка за зъби. Готовите рулца се овалват в брашно, след което се запържват в сгорещена мазнина.

Наливаме виното и 5 с.л. вода и задушаваме рибата под капак около 10 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар