Пълнени гъби с козе сирене и кашкавал

29/06/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3642601663
"Сирене, масло и пресни гъби - три съставки на перфектното вегетарианско ястие "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме гъбите. Махнете пънчетата и ги наредете в намаслена тава. Сложете и пънчетата в тавата.

Сложете върху всяка гъбка масло. Добавете парченце козе сирене и парченце кашкавал. Поръсете с чесън на прах на вкус.

По желание може и пресен чесън да ползвате. Сложете масло и сол на вкус върху пънчетата.

Печем в загрята фурна на 200 градуса до готовност. Ако обичате зелени билки, спокойно можете да добавите според вкуса ви.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар