Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Бирени мезета»Запечени кафяви гъби с кашкавал и чушки

Запечени кафяви гъби с кашкавал и чушки

Запечени кафяви гъби с кашкавал и чушки
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Апетитен и уникално вкусен аламинут"

Необходими Продукти

  • печурки - 500 г кафяви
  • чушки - 2 - 3 бр.
  • сол
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • кашкавал - 200 г
  • червен пипер
  • масло - 70 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги нарежете на подходящи парчета. Овкусете със сол и червен пипер.

Сложете ги в йенска тенджера. Добавете олиото и маслото. Нарежете чушките без семенната част и ги сложете върху гъбите.

Похлупете и запечете, докато омекнат чушките. Поръсете с настърган кашкавал и допечете до разтопяването му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: