Начин на приготвяне
Сваряваме картофите и ги режем на кубчета. В сгорещена мазнина пържим измитото, нарязано и овкусено с подправки пилешко месо. Пържим до златисто.
Когато пилешкото е готово, го слагаме на котлона, в сача, който сме омазнили. Добавяме и картофите и царевицата.
Използвах царевица от консерва, като я измих и изцедих, преди да я смеся с останалите продукти.
Разбъркваме добре продукти и към тях прибавяме готварската сметана, в която сме сложили малко сол и черен пипер.
Разбъркваме всичко заедно и оставяме на котлона, да се готви около 20 минути, като периодично разбъркваме.
През това време настъргваме кашкавала и нарязваме топеното сирене. Добавяме ги към сача, 5 минути преди да го свалим от огъня и разбъркваме всичко.