Паниран карфиол с кашкавалена панировка

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
19
8071
19/11/2011
"Знаете ли, че вредното влияние на пърженото върху организма може да бъде елиминирано с чаша бира? Затова си хапнете от този паниран карфиол без никакви угризения!"
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 755
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете накъсания на розички карфиол да ври 10-тина минути заедно с оцета и солта, след което го отцедете добре за 10-тина минути.

Смесете брашното с подправките и содата. Яйцата разбийте добре заедно с прясното мляко.

Прибавете към брашното и разбивайте с тел до получаване на гладка паста.

Прибавете настъргания кашкавал и отново объркайте. Загрейте мазнина в дълбок тиган.

Всяка розичка карфиол се потапя в панировката и се пържи до златист равномерен загар.

Панираният карфиол се отцежда върху решетка с хартия отдолу.

Поднесете карфиола, поръсен със сусам.

Рейтинг

5 9
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар