Свинско варено с джолан

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
10
37
06/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене110 мин.
Общо125 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 127
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме джолана цял в подходяща тенджера и го покриваме с вода. Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън, като не забравяме от време на време да отстраняваме образувала се по повърхността на водата пяна.

Когато месото е полусварено и няма нужда водата да се отпенва вече, добавяме гъбите и зеленчуци и продължаваме да варим, докато всички компоненти се сварят.

След това ги изваждаме внимателно от бульона (него можем да запазим за друго ястие). Поднасяме джолана с гарнитура от гъбите и зеленчуците, като поръсваме всички с подправки и поливаме със струйка зехтин и лимонов сок на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар