Пълнени хлебчета с пилешко, домати и сирене

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
13/07/2016
"Не е важно какви ще са хлебчетата, важното е, че с тази плънка по идея на Джемиле и трохичка няма да остане от тях "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо156 840
  • Преглеждания за месеца4645
  • Преглеждания за седмицата556
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлебчетата се издълбават във вид на лодка. Вътре се намазват с маргарин. Нареждат се в намазнена тава, покрита с хартия за готвене.

В отделна купа се нарязва пилешкото месо, доматите - на кубчета, натрошава се сирене или се настъргва, добавя се сол на вкус.

С тази смес се пълнят хлебчетата.

Отделно се разбиват яйцата и се настъргва вътре кашкавал.

Разбъркват се добре и се заливат обилно пълнените хлебчета отгоре. Пекат се във фурна до готовност на яйцата и разтопяването на кашкавала.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар