Начин на приготвяне
Обезкостяваме пилешките бутчета (може да махнем и кожата). Изтъняваме месото и нарязваме на хапки. Подправяме с къри, черен пипер, соев сос, уни сос, зехтин и разбъркваме хубаво.
Загряваме грил тигана, намазваме леко с малко мазнина и слагаме да се пекат пилешките късчета.
През това време приготвяме соса. Към зърната от сварена царевица, прибавяме една супена лъжица майонеза, 2 чаени лъжички заквасена сметана, черен пипер, сол на вкус и щипка сушен чесън.
Разбъркваме хубаво. Слагаме соса в средата на чинията за сервиране. Върху соса настъргваме кора от лимон. Украсяваме с пресен магданоз.
Пилешките късчета подреждаме около соса и поднасяме.