Шоколадов кувертюр

19/07/2016
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
"Всичко хубаво на този свят е покрито с шоколад "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 649
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички съставки в съд и ги загрейте на водна баня, като бъркате непрекъснато. Трябва да се получи еднородна смес, която да е в течно състояние.

Ако получената течност е прекалено рядка, изчакайте малко, докато се охлади леко, и след това я използвайте, за да глазирате торти, кейкове, еклери.

Бележка: Ако нямате какао, можете да използвате за глазурата и черен шоколад, който обаче ще трябва да настържете, преди да затоплите на водна баня. В такъв случай ще трябва и да намалите количеството на използваната захар.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар