Начин на приготвяне
1. Разбийте яйцата със захарта и сипете водата. Прибавете пресятите заедно брашно, какао и ванилия. Сипете в намаслена тавичка и печете 10-15 минути във фурна на 180 градуса.
2. За крема разбийте сметаната на сняг и я сложете на студено. Разбийте белтъците със захарта на сняг и също ги сложете в хладилника.
3. Кувертюра разтопете на водна баня, добавете горещото мляко и разбийте до получаване на гладка смес. Оставете го за кратко да се охлади и прибавете белтъците. Разбъркайте отдолу нагоре с шпатула. Прибавете сметаната и рома.
4. За глазурата разтопете на водна баня шоколада с маргарина до получаване на хомогенна смес.
5. Направете украсата по ваше желание. Оставете в хладилник за денонощие.