Ориз със зеленчуци на фурна

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
24/11/2011
"Вкусно и здравословно, как може да му устои човек?"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 411
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ориза и го отцедете. Накълцайте лука и го задушете до омекване в мазнина, след което прибавете почистените и нарязани гъби.

Когато и те поомекнат, добавете нарязаните чушки и малките розички броколи.

Сипете 1 ч.л. доматено пюре, а след малко и ориза. Запържете и него, овкусете с подправките, след което прехвърлете ястието в намаслена тава.

Долейте 4 ч.ч. гореща вода и сложете да се пече до поемане на течността от ориза.

Рейтинг

5 8
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар