Начин на приготвяне
Всички продукти за тестото, без царевичното брашно, се слагат в купа и се разбъркват. Омесва се меко тесто. Покрива се с фолио и се оставя да втаса 30 мин.
В зависимост от големината на тестото се разделя на равни части, колкото ще са на брой тавичките. Във всяка тавичка се поръсва царевично брашно и се слага от тестото. Пекат се във фурна на 200 градуса за 10 мин.
В отделна купа се разбъркват продуктите за соса. Чесънът може да се рендосва, нарязва на ситно или намачква.
Останалите продукти се нарязват на малки парчета, сиренето се намсчква с вилица.
Полуготовото тесто се изкарва от фурната, намазва се със соса, поръсва се със сирене, колбас, домати, гъби и зехтин.
Връщат се отново във фурната за 15 мин. След това се рендосват обилно с кашкавал и се пекат още 5-10 мин.