Пиле с грах и сирена

Пиле с грах и сирена
Снимка: цветослава киркова
1 / 2
27/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3-4

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г бяло
  • грах - 200 г бланширан
  • сирене - 150 г
  • топено сирене - 50 г
  • кашкавал - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на кубчета и се задушава почти до готовност, добавя се граха и се налива малко вода, оставя се за 10 мин. докато течността се изпари и грахът омекне напълно.

Натрошеното краве сирене се разпределя върху граха, добавя се топеното сирене и накрая кашкавалът, нарязан на тънки филийки.

Запечете ястието за още 7-8 минути докато сирената се разтопят. Подправките, които ще добавите, са по ваш избор, аз добавих единствено черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: