Маслинова паста

Маслинова паста

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
25/11/2011
"Представяме ви най-добрият приятел на препечените филийки и франзелите"
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 047
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете сушените доматчета за 30 минути в зехтина, отцедете ги и ги смесете заедно с обезкостените маслини и каперсите в кухненски робот или блендер.

След това прехвърлете сместа в купа и я разбъркайте с оцета, зехтина и накъсания на ръка на ситно босилек.

Поднесете маслиновата паста върху препечена франзела.

По желание може да добавите в пастата и 50-60 г настърган пармезан.

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
21.01.2020 20:48
аз я поднасям върху брускети с доматено конкасе
0
0