Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с кренвирши и кашкавал

Омлет с кренвирши и кашкавал

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k6
Омлет с кренвирши и кашкавал
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Вкусен аламинут, който с удоволствие приготвяме, когато искаме нещо вкусно при това без да чакаме"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • прясно мляко - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • кренвирши - 1/2 бр.
  • кашкавал - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с млякото и подправките. Изсипете ги в намаслен тиган с незалепващо покритие.

След като се запече леко, отгоре наредете кръгчета кренвирши. Поръсете с настърган кашкавал и захлупете с капак.

След 2-3 минути омлетът е готов и може да сервирате.

Омлетът става за предястие или за основно с подходяща гарнитура.

Омлетът с кренвирши и кашкавал е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: