Пълнена пилешка пържола

27/07/2016
"Уверяваме ви, че гостите ви няма да станат от масата, докато не изядат всичко "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 119
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва като за пържоли на две части и се поръсва със сол, черен пипер, риган. Морковът се реже на дълги ленти, кашкавалът също на ленти. Всяка порция пилешко месо се намазва с горчица.

Отгоре се нареждат ленти кашкавал и морков, после се навиват на две рула. Поставят се в намазана с олио тава, отгоре се поливат рулата с малко олио и 50 мл бяло вино.

Покриват се с фолио и печем в загрята фурна 180 градуса за 40 минути. Изважда се тавата и фолиото се сваля, запича се отгоре до златисто поднасяме с пържени картофи или свежа салата. Това ястие без бира не може!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар