Мариновано свинско месо на скара

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
28/07/2016
"На бас на една бутилка вино, че не сте опитвали толкова сочно и ароматно свинско месце "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 603
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме свинското месо, подсушаваме, нарязваме на парчета и начукваме леко. Слагаме в тавичка и поръсваме с черен пипер на вкус. Намазваме леко с пасиран чесън.

В отделна купичка смесваме зехтин, мед, горчица, соев сос, унисос и с получената марината намазваме месото (с кухненска силиконова четка става по-лесно). Ако остане марината наливаме в тавичката.

Завиваме тавичката с фолио и оставяме на хладно за 1 час в хладилника. След това се изпичат на нагрята скара от двете страни, като обръщаме няколко пъти .

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария Божилова
Маринатата е интересна и вкусна, омекотява месото.Препоръчвам.
0
0