Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Мариновано свинско месо

Мариновано свинско месо

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3212k
Мариновано свинско месо1 / 2
22/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
95 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг каре
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • лук - 2 глави
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • горчица - 1 с.л.
  • моркови - 3 бр.
  • олио - 4 с.л.
  • целина - 1 клонче
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете месото с горчицата и го сложете в смес от виното, млякото, сол и черен пипер. След 10 часа го извадете и изсушете.

Изпържете месото в сгорещеното олио, докато хване коричка от всички страни, добавете зеленчуците, нарязани на едро.

Задушете ги малко и залейте с маринатата. Варете всичко на тих огън, докато месото омекне. Когато изстине, го нарежете на тънки филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: