Сладкиш с бишкоти, праскови и карамел

28/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Уникално вкусен сладкиш, чийто вкус ще ви зареди с положителни емоции задълго "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 854
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карамелизирайте захарта с маслото. Излейте го във формата и наредете парчета праскови. Оставете да стегне. Разбийте яйцата със захарта.

Добавете млякото, олиото и брашното с бакпулвера. Разделете сместа на две части.

Към едната добавете кафето разтворено в малко вода. Изсипете бялата част върху прасковите. Наредете бишкотите и ги залейте със сместа с кафето.

Печете на 180 градуса за 40 минути. Извадете и оставете да се охлади. Внимателно обърнете в подходяща чиния.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Добринка Петкова
Едно пакетче от 10грама.
1
0
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
21.09.2017 11:01
Доби, какво е количеството на бакпулвера?
1
0
Добринка Петкова
Едно пакетче от 10 грама.
0
0
Добринка Петкова
Едно пакетче от 10 грама.
0
0
Добринка Петкова
Едно пакетче от 10 грама.
0
0
Добринка Петкова
Едно пакетче от 10 грама.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв