Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем. Добавете брашното и нишестето. Разбъркайте внимателно с шпатула.
Изсипете сместа в намаслена форма (с изпъкнало дъно в среда). Печете на 180 градуса около 15-20 минути. Извадете го и оставете да се охлади.
Поставете върху подходяща чиния. Сиропирайте леко с портокалов сок.
Наредете бананите, нарязани на кръгчета. Залейте ги с карамеленото мляко.
Сложете в хладилника за 30 минути. Извадете и покрийте с разтопения и охладен шоколад.
Върнете обратно в хладилника за десетина минути. Накрая украсете пая с розички от разбитата с пудра захар сметана.
Паят с банани, шоколад и дулсе де лече е готов.