Начин на приготвяне
Разбиват се яйцата със захарта докато стане пухкава смес. Постепенно се прибавят олиото и разтопеното масло, канелата, ванилията, бакпулувера и брашното.
По желание може да добавите и ромова есенция. Ябълките се прибавят последни. Получава се много гъста смес.
Тестото се изсипва в намаслена и поръсена с малко брашно тава. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Накрая поръсвате готовия ябълков сладкиш с пудра захар.
Ако рецептата ти харесва, опитай и предложенията ни за ябълков кекс, сочен ябълков пай или този ябълков щрудел.
Коментари
Извинявам се на читетелите за въпроса който задавам на Тонисита,но описанието на тази рецепта е меко казано е "глупаво"