Пържоли на скара с варена царевица

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
31/07/2016
"Вратни пържоли - обичаме, варена царевица - обичаме Комбинацията от двете - направо обожаваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо412
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пържоли - 800 г свински, вратни, без кост
  • соев сос - 3 ч.л.
  • унисос - на вкус, Маги
  • черен пипер - на вкус
  • царевица - 3 бр.
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вратните пържоли начекваме с чукче. Подправяме със соев сос, унисос Маги, черен пипер на вкус и зехтин. Оставяме на хладно да престоят в хладилника.

През това време почистваме царевицата. Да е млечна за варене. Всяка нарязваме по на две парчета. Измиваме, заливаме с вода и слагаме да се вари в похлупена с капак голяма тенджера, ако кипи, можем леко да открехнем капака.

Ако водата изври по време на варене, можем да долеем топла вода. Трябва да имат достатъчно водата през времето на варене, за да се сварят хубаво.

Нагряваме скарата и слагаме да изпечем подправените вратни пържоли. Обръщаме по време на печене, да се запекат равномерно. Поднасяме готовите пържоли с гарнитура от топла варена царевица.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар