Свинско месо с домати

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126866437437
31/07/2016
"Вкусно, лесно за приготвяне и много любимо ястие. Поднесете със задушен ориз и да ви е вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 863
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата47
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна.

След 20-30 минути варене прибавяме обелен и нарязан на едро лук олиото и солта.

Белим доматите и нарязваме на едри парчета. Прибавяме в ястието, когато месото омекне. Варим още приблизително 10 минути.

Размиваме брашното с малко вода и сипваме в ястието. Оставяме да се вари още 2-3 минути. Прибавяме нарязания ситно пресен магданоз и дръпваме от котлона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Bam Bam
Bam Bam
06.08.2018 22:54
От баба ми знам един номер да разтварям брашното в настърган домат. Става много по-вкусно. Накрая винаги гарнирам със сиренце.
3
0