Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на малки пържоли, посолете и поръсете с чубрица и черен пипер и ги поставете в марината от 2 с. л. соев сос, 2 с. л. олио и 2 с.л. червено вино. Поставете ги в хладилник за 2-3 часа.
Обелете и нарежете картофите на едри парчета. Нарежете зелените домати и морковите на тънки кръгчета, камбите на лентички. Посолете на вкус.
Наредете пържолите в тава, дъното на която е намазано с олио. Покрийте ги с нарязан на дребно лук, поръсете с черен пипер и чубрица.
Покрийте пържолите с нарязаните на кръгчета зелени домати и моркови. До тях поставете камбите. Около пържолите наредете парчетата картофи на един слой.
Добавете около 100 мл вода, покрийте тавата с алуминиево фолио и поставете във фурна на 220 градуса за 80 минути.
Отстранете фолиото и върнете тавата отново във фурната за около 20 минути до получаване на златист загар.