Начин на приготвяне
Свинското месо ще ни трябва цяло голямо парче. Нарязваме отгоре като гребен (не до края на месото).
Измийте доматите и нарежете на шайби. Киселите краставички нарежете на дълги тънки ленти. Кашкавала настържете в една купа.
В леко намазнена тава поставете месото. Овкусете по ваш избор със сол и черен пипер, може да ползвате и готови подправки за месо. Залейте с чашата червено вино и добавете малко водичка.
Във всяко гребенче сложете резен домат и няколко лентички краставички. В загрята фурна на 200 градуса печем под фолио.
Когато е готово месото, отвийте фолиото, поръсете с настъргания кашкавал и запечете, за да се разтопи кашкавалът. Сервирайте с чаша червено вино.