Начин на приготвяне
Нарежете месото на тънки пържолки, след което всяка нарежете на тънки ивички.
Чесъна и джинджифила нарежете на дребно, лука на полумесеци, а двата вида чушки и моркова нарежете на лентички.
Сложете дълбок тиган или уок на котлона да загрява на висока температура.Сипете 2 с.л. от зехтина, изчакайте да се нагрее хубаво, намалете котлона на средна температура и сложете ивиците месо да се изпържат. Бъркайте и обръщайте месото периодично, гответе няколко минути до готовност. Махнете месото от тигана, сложете го в чиния с хартия, която да поеме малко излишна мазнина.
Сложете пак тигана на котлона, сипете останалия зехтин и сложете лука, чушките и морковите да се пържат, по същия начин бъркайте и пържете до златисто, добавете чесъна и джинджифил и разбъркайте. Пържете 2-3 мин и добавете месото. Разбъркайте всичко добре.
В купа сипете соевия сос, мед, оцет, нишестето и водата. Разбъркайте до еднородна смес и излейте в тигана с месото и зеленчуците. Отново разбъркайте и изключете котлона, оставете няколко минути на остатъчната топлина. Махнете от котлона и поръсете ястието с нарязан на ситно зелен лук.