Начин на приготвяне
Смесете течните съставки в купа и разбъркайте с дървена лъжица. Добавете брашното, какаото, захарта и набухвателите и разбъркайте до хомогенност.
Прибавете сладкото и разбъркайте до получаването на гъста смес.
Изпечете блата в кръгла форма с обръч, предварително застлана с хартия и намазана с масло.
Изпечете в предварително загрята фурна 200 градуса за около 30 мин. Старайте се да не отваряте фурната първите минути, за да не спадне шоколадовия сладкиш.
Намажете готовия сладкиш с глазура, като разтопите шоколада, заедно с маслото на водна баня, добавите сметаната и кондензираното мляко.
Сладкишът Лейди Мармалейд е готов.
Коментари
на проба,грешка :)?
Нищо, че е калориите са му в повечко!