Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Здравей, Соня! Формата ми е с диаметър 23 см. Може и в малко по-малка форма да се изпече. При печенето се надига доста, но все пак в края на печенето поспада, но пък за мен вкусът при хапване е страхотен! Надявам се да ти хареса! Все пак плодово сладко, шоколад, сметана...
02.08.2016 19:08
1
1
Покажи всички подкоментари
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Веси,изглежда страхотно.Колко е голям ринга и ако се сложи в по-малък за повече височина,дали ще успее да се изпече или да карам принципа
на проба,грешка :)?
02.08.2016 16:34
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Аз също съм приготвяла сладкиш с мармалад или сладко, добавено по средата на печене, но се получава съвсем друго.
02.08.2016 07:33
1
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Рецептата видях в един руски сайт и я направих точно по указанията. С толкова захар и сладко. Рецептата беше със сладко от вишни, което аз замених с касис и се получи много добре. Няма как да е пухкав, тъй като липсват яйца. Консистенцията му е мека и се топи в устата. Това е моят тип сладкиш! Просто се изяде на мига и ще повторя пак!
Нищо, че е калориите са му в повечко!
01.08.2016 22:03
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Когато приготвям сладкиш със сладко си приготвям сместта и 2/3 от нея сипвам в тавичка и запичам до полуготовност,след това изваждам тавата сипвам отгоре сладкото,сипвам и останалата смес и доизпичам. Сладкиша си бухва добре и е идеално изпечен. Опитайте имам качена рецепта за кекс торта който е приготвен по този начин и е страхотен.
01.08.2016 21:58
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Сладкиша е разкошен на вид,Веси.Скоро бях се заела да правя подобен със сладко в сместа за блата,но не се получи.Сладкото сбива сладкиша и не му позволява да се надигне и бухне,в следствие се получи на вид супер,а като го разрязах от вътре беше като лепило.На снимките ти в разрязан вид забелязвам че и при теб структурата е същата,а ти си използвала и повече захар,която за обикновен сладкиш си е ок,но с добавени още 9с.л сладко и шоколадова глазура става много според мен.
01.08.2016 20:32
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Благодаря! Наистина е много вкусен! Моята слабост е шоколада!
01.08.2016 19:15
1
Марияна
Марияна
С този вкус на какао и шоколад десерта ще е много вкусен. А маслото ще даде допълнително приятен аромат и вкус. Много добра рецепта.Изглежда много хубав на външен вид.
01.08.2016 19:07
1