Здравей, Соня! Формата ми е с диаметър 23 см. Може и в малко по-малка форма да се изпече. При печенето се надига доста, но все пак в края на печенето поспада, но пък за мен вкусът при хапване е страхотен! Надявам се да ти хареса! Все пак плодово сладко, шоколад, сметана...
02.08.2016 19:08
1
1
Евтини Рецепти
Ние обичаме да е много сладко,така че ще ни е идеален :))))Благодаря ти,ще го пробвам при първа възможност.
02.08.2016 20:00
1
Евтини Рецепти
Веси,изглежда страхотно.Колко е голям ринга и ако се сложи в по-малък за повече височина,дали ще успее да се изпече или да карам принципа
на проба,грешка :)?
02.08.2016 16:34
Веселина Константинова
Аз също съм приготвяла сладкиш с мармалад или сладко, добавено по средата на печене, но се получава съвсем друго.
02.08.2016 07:33
1
1
Марияна
И аз така смятам като вас - вашият сладкиш е един вид, съвсем друг вид е ако се изпече половината смес, маже се със сладко, изсипва се другата 1/2 от сместа и пак се пече само горе.Аз също съм правила сладкиш със сладко, добавено по средата и се получава нещо коренно различно. В моите рецепти имам Мъфини двойно печени, които са този принцип.
02.08.2016 21:06
1
Веселина Константинова
Рецептата видях в един руски сайт и я направих точно по указанията. С толкова захар и сладко. Рецептата беше със сладко от вишни, което аз замених с касис и се получи много добре. Няма как да е пухкав, тъй като липсват яйца. Консистенцията му е мека и се топи в устата. Това е моят тип сладкиш! Просто се изяде на мига и ще повторя пак!
Нищо, че е калориите са му в повечко!
01.08.2016 22:03
Наталия Петрова
Когато приготвям сладкиш със сладко си приготвям сместта и 2/3 от нея сипвам в тавичка и запичам до полуготовност,след това изваждам тавата сипвам отгоре сладкото,сипвам и останалата смес и доизпичам. Сладкиша си бухва добре и е идеално изпечен. Опитайте имам качена рецепта за кекс торта който е приготвен по този начин и е страхотен.
01.08.2016 21:58
1
1
Евтини Рецепти
И аз правя така сладкиш с мармалад по средата - изпича се блата,намазва се и отгоре се изсипва останалото тесто.Става разкошотия.
02.08.2016 16:33
Сия Рибагина
Сладкиша е разкошен на вид,Веси.Скоро бях се заела да правя подобен със сладко в сместа за блата,но не се получи.Сладкото сбива сладкиша и не му позволява да се надигне и бухне,в следствие се получи на вид супер,а като го разрязах от вътре беше като лепило.На снимките ти в разрязан вид забелязвам че и при теб структурата е същата,а ти си използвала и повече захар,която за обикновен сладкиш си е ок,но с добавени още 9с.л сладко и шоколадова глазура става много според мен.
01.08.2016 20:32
1
Веселина Константинова
Благодаря! Наистина е много вкусен! Моята слабост е шоколада!
01.08.2016 19:15
1
Марияна
С този вкус на какао и шоколад десерта ще е много вкусен. А маслото ще даде допълнително приятен аромат и вкус. Много добра рецепта.Изглежда много хубав на външен вид.
на проба,грешка :)?
Нищо, че е калориите са му в повечко!