Салца верде (Зелена салца)

KaterinaSpasovaKaterinaSpasova
Чирак
73
37
99
1
06/08/2016
"Червените домати са за салата, а зелените - за салца Верде!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 165
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти без подправките и кориандъра се измиват, лукът се обелва и се разрязва на две, но чесънът не се бели и се нареждат в покрита с фолио тавичка и се пекат във фурната, докато покафенеят.

След като се охладят, се маха ципата на доматите, а чушките, лютата чушка и чесънът се обелват. Чушките се почистват от семената.

Всички продукти се поставят в блендер, добавят се подправките и лимоновия сок, а също и кориандърът, нарязан на ситно, и се пюрират.

Може да се смелят и с пасатор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар