Начин на приготвяне
Разтопяваме черния шоколад на водна баня, след което в силиконови формички по избор (може и в силиконови форми за мъфини, но бонбоните ще станат големи), изсипваме по малко от шоколада в зависимост от големината на формичката, така че да е достатъчен за намазване на всички страни на формичката.
Разпределяме добре с четка из цялата форма, за да се получи черупка от шоколад и оставяме в хладилник да се стегне.
След като вече имаме шоколадова черупка, без да я изкарваме от формичката пълним с фъстъченото масло или крем.
След това млечният шоколад също се разтопява на водна баня и с него заливаме фъстъченото масло, така че да няма дупчици. Оставяме отново в хладилник докато се стегне напълно шоколадът и след това можем да изкараме готовите бонбони от формичките.
Бонбоните са изключително сладки!