Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Бонбони»Шоколадови ягоди с фъстъчено масло

Шоколадови ягоди с фъстъчено масло

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
7805k1k4k11
Шоколадови ягоди с фъстъчено масло
Снимка: Рая Андонова
1 / 2
14/04/2024
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"Сервират се шоколадови ягоди с фъстъчено масло малко по късно на същия ден."

Необходими Продукти

  • ягоди - 100 г (около 5 по - големи ягоди)
  • шоколад - 100 г
  • фъстъчено масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ягодите се измиват. Отрязва се дръжката и се издълбава вътрешността.

Във всяка ягода се слага по малко фъстъчено масло. Така ягодите се слагат във фризера.

На водна баня се разтопява шоколадът. Изстудените ягоди се потапят в шоколада и се оставят настрана да стегне.

Когато всички ягоди в шоколад са готови, се прибират в хладилник.

Сервират се шоколадови ягоди с фъстъчено масло малко по късно на същия ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: