Свинско филе с орехи и плодове

PlesnevaPlesnevaПомощник Готвач1723512522
17/08/2016
"Нетрадиционна и неочаквано добра комбинация!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо496
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязах си филетата на тънки филии, залях със зехтин, соев сос и оставих за 30 минути. Нарязах орехите на ситно, обелих и също нарязах на кубчета ябълката и крушата и обърках.

Извадих филетата, сложих от плънката по малко, резнах и по едно парче кашкавал, за да запечата рулото и навих стегнато. Помогнах си и с няколко клечки за зъби, които да не позволяват на рулцата да се развият.

Наредих ги в тавичка, залях с виното и ги мушнах на загрята на макс фурна. Когато виното завря я намалих на 180 градуса. Филенцата се зачервяват след около 30 минути, извадих ги и сложих в дълбок съд, който завих с фолио, за да ги държи сочни. Прецедих соса, който беше останал в тавичката.

Сложих в тигана маслото да загрее, изсипах соса и малко водичка. Нарязах на ситно топеното сирене, добавих малко мащерка и започнах да бъркам, докато получих еднородна смес.

При сервирането залях рулцата със соса и сложих част от плънката, която ми е в повече.

Приятен апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар