Пълнено Свинско Филе

Пълнено Свинско Филе
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Поглеждаме тези пълнени филета и искрено съжаляваме, че нямаме поне два стомаха, които да напълним с тях"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 1 кг
  • гъби - 300 г
  • печени чушки - 6 бр.
  • кисели краставички - 7 бр.
  • лук - 1 бр.
  • царевица - 3 с.л. сладка
  • соев сос - 2 с.л.
  • кашкавал - 150 г
  • топено сирене - 100 г
  • черен пипер
  • чубрица
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе може да се оформи по два начина - единият е като се нареже на дебели парчета и се направи прорез и се напълни с готовата плънка.

Вторият начин е като разрежете филето на голяма пържола и леко начукате, посолете и овкусете с малко черен пипер.

Направете плънката, като запържите лука с гъбите, малко по-късно добавете чушките, краставичките и царевицата.

След като се запържат, се добавят и подправки по желание.

Ако филето ви е голямо, го направете на две части, върху всяка част сложете от плънката, парчета кашкавал и топено сирене.

Навийте на руло и забодете с клечки или шишчета.

Печете руладината във фурната до златиста коричка.

Пълненото Свинско Филе е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: